Aluminium

Buiten het klassieke aluminiumbuitenschrijnwerk (ramen en deuren) hebben we ook ruime ervaring in veranda’s, carports, koepels, en terrasoverkappingen . Door de jarenlange samenwerking met de firma Sprangers (100% Belgisch) kunnen we zeer flexibel werken en korte leveringstermijnen garanderen.


 

Aluminium Buitenschrijnwerk (ramen en deuren)

Onze ramen en deuren worden bij ons in het atelier gemaakt op basis van profielen van de gebroeders Sprangers (Belgische makelij). Het meest gebruikte profiel (SP70) is een 3 kamer profiel, met een isolatiewaarde van 2,41kw/m2. Tevens kunnen we aanbieden in SP70i+ die 1,76W/m2K heeft en SP84 met 1,23W/m2K. Daarin komt hoogrendement beglazing met een isolatie waarde naar keuze. Voor het beslag en de scharnieren gebruiken we de hoogwaardige materialen van Sobinco. We kunnen de profielen leveren in alle ralkleuren, tevens een bi-color (verschillende kleuren binnen en buiten) combinatie is mogelijk. Meer en meer krijgen we de vraag er vaste of schuivende vliegenramen in te voorzien, en dat kan uiteraard samen met de ramen vervaardigt worden.

 

Veranda’s – Carports - Terrasoverkappingen

Gezien onze ruime ervaring met de aluminium profielen en de vele mogelijkheden die de profielen van Sprangers bieden, kunnen we ook alle soorten constructies aan. Dit zijn echter geen standaard realisaties, en hiervoor kunnen we best samen met u overleggen welke kant u wil uitgaan, de mogelijkheden aan uw woning bekijken. Met een carport heeft u minder onderhoud aan uw wagen, geen ijsvorming op de wagen in de winter, geen schade door vallende takken, … Een terrasoverkapping geeft u de mogelijkheid langer en meer van uw terras te genieten.