top of page

Gebroeders Ceuppens

Gebroeders Ceuppens bvba werd opgericht in 1977 . Meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van buitenschrijnwerk.

 

Onze klanten zijn een aantal gerenommeerde aannemers, die reeds meerdere jaren beroep doen op onze kwaliteit en stiptheid, alsook onze correcte prijzen. Sinds augustus 2013 hebben we een nieuw management, en spreken we ook de particuliere markt aan. Dit ondermeer door middel van deze nieuwe website, en ook via aanspreekpunten zoals architecten, immokantoren, verzekerings makelaars, professionelen in de bouw, …

 

Onze betrachting is de prijzen laag te houden zonder aan kwaliteit in te boeten. Waar we wel op besparen is overhead. We proberen daarom deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken zodat alle informatie voor u beschikbaar is.

 

Uiteraard kan u ons steeds contacteren voor een afspraak ter plaatse bij u of bij ons op kantoor. Buiten het vervaardigen van nieuwe ramen en deuren, verzorgen we ook voor enkele grote bedrijven onderhoud en herstellingen van hun bestaande gebouwen, en dit op nationaal niveau.

Producten

ALUMi.jpg
pvc.jpg

ALUMINIUM 

Voor Aluminium buitenschrijnwerk werken we met Belgische profielen van Sprangers Aluminium. Zij leveren kwalitatieve profielen met zeer goede thermische en akoestische waarden kunnen we voor elk project zorgen voor een juiste Uw waarde. De productie doen we in ons eigen atelier te Loenhout.

PVC 

 

Ook PVC buitenschrijnwerk bieden we aan zeer competitieve prijzen. We werken hiervoor samen met een betrouwbare partner in het buitenland. Zij zorgen voor de productie, wij doen de opmetingen en plaatsing, alsook de na service. Deze combinatie maakt dat we zeer concurrentieel kunnen zijn, en ook de communicatie kunnen garanderen. 

 

bottom of page