top of page

Ceuppens bvba

Ceuppens bvba heeft zijn deuren geopend in 1977 en sindsdien hebben we een schat aan ervaring opgebouwd in de wereld van buitenschrijnwerk gedurende meer dan vier decennia. Onze klantenbestand bestaat voornamelijk uit gerenommeerde aannemers die al vele jaren vertrouwen op onze ongeëvenaarde kwaliteit, punctualiteit en concurrerende prijzen. Hun langdurige relaties getuigen van de tevredenheid en het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld. Sinds begin 2023 hebben we een frisse start.

Een belangrijk onderdeel van onze strategie om deze groeiende particuliere markt te bereiken, is deze spiksplinternieuwe website. Hier kunt u uitgebreide informatie vinden over ons assortiment en onze expertise. We hebben ook nauwe banden gesmeed met diverse professionals in de branche, zoals architecten, immokantoren en verzekeringsmakelaars, om ervoor te zorgen dat we aan al uw eisen kunnen voldoen.

Ons voornaamste doel is om de prijzen laag te houden zonder enige inbreuk te maken op de kwaliteit die we leveren. We realiseren kostenbesparingen door efficiëntie te maximaliseren en overheadkosten te minimaliseren. Deze website is ontworpen met uw gemak en toegankelijkheid in gedachten, zodat alle informatie die u nodig heeft binnen handbereik is.

Als u meer wilt weten over onze producten, diensten, of als u persoonlijk advies op prijs stelt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak. We zijn altijd bereid om u te ontmoeten, zowel op locatie bij u thuis als in ons kantoor. Naast het vervaardigen van nieuwe ramen en deuren, bieden we ook uitgebreide diensten voor enkele grote bedrijven op nationaal niveau, waaronder onderhoud en herstellingen van hun bestaande gebouwen. Samen streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw projecten tot een succes te maken. Bij Ceuppens bvba draait alles om kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Producten

ALUMi.jpg
pvc.jpg

ALUMINIUM 

Voor Aluminium buitenschrijnwerk werken we met Belgische profielen van Sprangers Aluminium. Zij leveren kwalitatieve profielen met zeer goede thermische en akoestische waarden kunnen we voor elk project zorgen voor een juiste Uw waarde. De productie doen we in ons eigen atelier te Loenhout.

PVC 

 

Ook PVC buitenschrijnwerk bieden we aan zeer competitieve prijzen. We werken hiervoor samen met een betrouwbare partner in het buitenland. Zij zorgen voor de productie, wij doen de opmetingen en plaatsing, alsook de na service. Deze combinatie maakt dat we zeer concurrentieel kunnen zijn, en ook de communicatie kunnen garanderen. 

 

bottom of page